jubileumspecial met Puck Bossert, Florine Onderwijzer, Nicole Krabbenborg, Annette Onrust, Dieuwke Boersma, Marielle Scale-Goettsch11 sept 2024
Wat zijn de levensmotto’s van de sprekers op de topvrouw & jonge meiden/(ex) studenten dag? (vanaf links boven met de klok mee)

Puck Bossert: ‘Zorg voor je eigen inkomen. Niet klagen, maar dragen en doen’.

Deze levenswijsheid is geïnspireerd op haar Chinese oma, die in de jaren ’20 van de vorige eeuw al voor haar eigen inkomen zorgde en haar eigen moeder die in de jaren ’70 werkende moeder was.

Florine Onderwijzer: ‘Heb plezier, droom groot en laat je horen’.

Nicole Krabbenborg: ‘Doe iets wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, uiteindelijk is het ‘maar’ werk.

Annette Onrust: Investeer in je netwerk en maak van netwerken een prioriteit want dat biedt je heel veel mogelijkheden.

Dieuwke Boersma: ‘Probeer je diepere motivaties te vinden. Daar kan je altijd, waar je ook tegenaan loopt in je (werkende) leven, op terugvallen. En, laten we met alles wat we hebben en kunnen, de wereld een beetje beter maken’.

Marielle Scalé-Goettsch: ‘Eerst luisteren en begrijpen, voor zenden en uitleggen’.

Een eenmalige inspiratiedag ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum op 8 oktober op de mooie locatie van HeadFirst. Met het doel de nieuwe generatie te inspireren en enthousiast te maken voor waar wij ons voor inzetten en te laten zien dat er meerdere routes zijn om een bijdrage te leveren.

Tegelijk een uitstekende mogelijkheid om gesprekken aan te gaan met jonge meiden (studenten of net gestart in een baan tot max 2 jaar werkervaring), middels speeddaten! Dit alles ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van ons netwerk.

Topvrouwen uit ons netwerk laten zien hoe en waar zij impact maken. Welke weg hebben zij bewandeld en welke keuzes hebben zij gemaakt?

Heb je dit gelezen en zoek je verdere inspiratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Inschrijven Nieuwsbrief  Heb je interesse in het lidmaatschap? Vraag dan hier informatie aan: Aanvraag lidmaatschap