Siemens RoundTable Topvrouwen 2024

“Vrouwen kunnen problemen vanuit een hele andere hoek bekijken en komen soms met verfrissende oplossingen. En die kracht moeten we benutten met elkaar. Onze wereld wordt gedomineerd door mannen. Leuk om vrouwen mee te nemen in onze wereld en wie weet tot wat voor nieuwe ideeën dat kan leiden”, dat zegt Joanne Meyboom, lid Raad van Bestuur bij Siemens als Head Smart Infrastructure Netherlands.

Donderdag 8 oktober 2024 waren we met ons netwerk te gast bij Joanne Meyboom en Angelique Kuut met het thema ‘Technology to Transform the Everyday’.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag waarbij we de combinatie gemaakt hebben tussen de échte en de digitale wereld. We kregen een exclusieve rondleiding door het Digital Experience Center (DEX) én door de Smart Infrastructure Experience Room (SIER), waarbij we konden zien hoe een digital twin nu echt werkt en wat er fysiek nodig is voor de energietransitie.

Heel interessant om te zien, ervaren en vooral ook naar het verhaal erachter te luisteren. Wat is er nodig om zo een grote transitie te maken, voor de organisatie, de cultuur en de mensen?

Een belangrijk thema voor in de bestuurskamer dat veel nieuwe inzichten opleverde. Heel veel dank Joanna en Angelique, ook voor jullie interessante quiz die voor flink wat eye-openers zorgde!

Vind je dit interessant en zoek je inspiratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief