traineeship Annette Kuijk bij Prins HeerlijkWij feliciteren Annette van Kuijk met haar aanstelling als trainee bij de Raad van Toezicht van Prins Heerlijk in Tilburg.

Annette is medisch directeur bij Tolbrug revalidatie/Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en volgt sinds november de Masterclass de Vrouwelijke Commissaris, een initiatief vanuit de RoundTable4Topvrouwen.

Als trainee bij Prins Heerlijk gaat Annette tot eind 2023 in de praktijk ervaren hoe het is om toezichthouder te zijn van een maatschappelijke onderneming, die de zelfstandigheid en een positief zelfbeeld van jongeren met (ernstige) leerproblemen wil vergroten. Prins Heerlijk heeft eigen leer-werkbedrijven in de horeca en detailhandel, en werkt samen met werkgevers in de horeca, detailhandel en de zorg om zo’n 360 jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen tot dienstverlenende medewerkers in de horeca, detailhandel en zorg.

Annette van Kuijk: “Wat fijn dat Prins Heerlijk mij de kans geeft in de dagelijkse praktijk te ervaren hoe toezicht werkt en of ik met mijn expertise op deze manier meerwaarde kan toevoegen aan een belangrijke maatschappelijk opgave.”

Hilde Meijs (voorzitter van de RvT van Prins Heerlijk): “We maken graag gebruik van de expertise die Annette in haar rol als trainee bij de Raad van Toezicht meebrengt. Net als voor onze jongeren bieden we ook voor medewerkers en stagiaires de kans zich verder te ontwikkeling. Dit geldt ook voor (toekomstige) leden van de Raad van Toezicht.”

Wij wensen zowel Annette als Prins Heerlijk veel plezier en succes toe!

Heb je interesse in deze Masterclass kijk dan op Masterclass De Vrouwelijke Commissaris en je kunt je tot 1 juni 2023 aanmelden voor het programma dat in september start.

Op zoek naar inspiratie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief  en volg ons op LinkedIn.