Saskia Orij - Grote ClubactieTijdens de Masterclass De Vrouwelijke Commissaris doen de deelnemers ervaring op als toezichthouder tijdens een traineeship.

Als trainee bij de Grote Clubactie gaat Saskia Orij tot eind 2023 in de praktijk ervaren hoe het is om toezichthouder te zijn van deze goede doelenorganisatie.

Saskia: “ Wat interessant is aan dit traineeship is niet alleen mee te lopen in de vergaderingen in de raad van toezicht en hiermee de volgende stap makkelijker te maken om een commissaris functie te kunnen gaan bekleden, maar ook om de voor- en nadelen van de wat ingewikkelde governancestructuur te onderzoeken en vanuit mijn financiële expertise mee te denken over de toekomstige strategie van De Grote Club Actie´.

Loeks van der Veen, lid Raad van Commissarissen: “met Saskia erbij is de verhouding man/vrouw 50-50. Een goede zaak. Als RvT zetten wij ons graag in om kennis en ervaring in het toezichthouden te vergroten”.

Wij feliciteren Saskia Orij met haar aanstelling als trainee bij de Raad van Commissarissen van de Nationale Grote Clubactie, die hiermee zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid wil tonen om diversiteit in de top te bevorderen.

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de loten verkopende sportclubs gaat.
Saskia Orij is CFO bij Yuki en volgt sinds november 2022 de Masterclass de Vrouwelijke Commissaris, een initiatief vanuit de RoundTable4Topvrouwen, hét netwerk met als missie kansen te creëren voor vrouwelijk talent in organisaties.

Heb je interesse in deze Masterclass kijk dan op Masterclass De Vrouwelijke Commissaris en je kunt je tot 1 juni 2023 aanmelden voor het programma dat in september start.

Op zoek naar inspiratie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief  en volg ons op LinkedIn.