Froukje CosterFroukje Coster, Business Unit Director Hamilton Bright, over het Mentor4Talent traject waarin ze gematcht is aan Lieselot Oosterkamp, Regional Operating Supervisor EMEA.

Froukje: “Ik ben superblij met de match met mijn mentor, Lieselot Oosterkamp. We hebben een goede klik en we gaan altijd lekker wandelen door de bossen, ze neemt echt de tijd voor mij en dat is fijn en gezellig. We sparren veel, ze is echt een klankbord. Ik bereid mij elke keer voor en bedenk waar ik tegenaan loop en welke vraagstukken ik wil bespreken en neem dan concrete voorbeelden mee waar ze mij advies over kan geven. Ze luistert goed en ze laat mij veel praten en toch stuurt ze mij een bepaalde richting op. Dat vind ik heel knap. Het geeft mij vooral heel veel nieuwe inzichten, bevestiging en zelfvertrouwen.

Ik had concrete vraagstukken die ik in dit mentortraject wilde bespreken. Namelijk ontwikkeling op meerdere competenties op het gebied van; leidinggeven, groei & innovatie, het vormgeven van mijn nieuwe team en het werken aan de teamspirit, privé/werk balans en ik wilde inzicht krijgen hoe ik mijzelf verder kon ontwikkelen en een stap maken.
Die stap heb ik inmiddels mogen maken. Ik begon dit traject als Business Unit Manager Brand Store Management en inmiddels ben ik doorgegroeid naar Business Unit Director. Een mooie stap waarbij niet alleen mijn begeleiding binnen Hamilton Bright maar ook het Mentor4Talent programma en daarmee mijn mentor Lieselot zeker een belangrijke rol in heeft gespeeld!

Hamilton Bright Brand Store Management is de specialist voor het inzetten van Shop in Shop medewerkers met als doel het verhogen van de sales (omzet) en het optimaliseren van de samenwerking met de retailer. Door de inzet van het juiste personeel met een op maat gemaakte training en de juiste tools en begeleiding kunnen we inspelen op de behoefte en wensen van de klant zodat deze met de juiste beleving en gevoel de winkel verlaat. Dit doen we niet alleen in de winkel met Vast en Flex personeel maar ook online met de Live Online Advisor.
Het afgelopen jaar was een rollercoaster vanwege covid. Daarom ben ik niet in de rol begonnen zoals ik dat vooraf voor ogen had. Ik wilde met mijn team aan de slag, innoveren en groeien maar startte juist in de damage control en moest oplossingsgericht denken. Ik heb het afgelopen jaar wel onwijs veel geleerd en juist ook om bepaalde dingen te durven. Vertrouwen in jezelf en durf. Heb vertrouwen in jezelf en trek op tijd aan de bel als je hulp nodig hebt. De gesprekken met mijn mentor hebben mij veel zelfvertrouwen gegeven. Mede door dit traject ben ik echt gegroeid in mijn rol!”

Heb je interesse om mee te doen aan het Mentor4Talent programma, kijk dan op www.mentor4talent.com voor verdere informatie en informatie aan te vragen. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de bijeenkomsten en programma’s van de RoundTable 4 Topvrouwen.

30 november 2021