De RoundTable 4 Topvrouwen, het exclusieve netwerk voor vrouwelijke bestuursleden, is onderdeel van een groeiende community van (toekomstige) vrouwelijke leiders.

Patty ZuidhoekWe hebben het afgelopen half jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen en één van de nieuwe leden is Patty Zuidhoek.

Hartelijk welkom bij de RoundTable 4 Topvrouwen. Kun je vertellen wie je bent en wat je doet?

Ik heb het voorrecht om bij Triodos Bank te mogen werken en heb daar de functie van Directeur Zakelijke Relaties. Dat betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor alle zakelijke dienstverlening van Triodos in Nederland. Wij hebben ongeveer 45.000 zakelijke klanten en circa 1,5 miljard aan kredieten verleend aan een klein deel van deze groep.

Waarom ben je lid geworden van de RoundTable 4 Topvrouwen?

Ik werd door mijn collega van HR gevraagd of ik mentor wilde worden. Daar reageerde ik meteen enthousiast op, want wat is er nou leuker dan mensen helpen in hun ontwikkeling! Dus hierop volgde al snel een kennismaking met Annette die me uitnodigde om eens een bijeenkomst mee te maken als introducee. Je moet weten dat ik niet zo van de vrouwennetwerken ben. Ik hou juist van diversiteit en kan niet zoveel met de slachtofferrol die ik bij sommige vrouwen tegenkom. Maar na mijn eerste bijeenkomst had ik al snel door dat dit een leuk netwerk van enthousiaste ondernemende vrouwen is, waar echt verbinding wordt gelegd en dat spreekt mij erg aan.

Waarom doe je mee als mentor aan het Mentor4Talent programma en wat brengt het jou?

Zie de vorige vraag over het waarom. Het brengt mij meer inzicht in de belevingswereld van jonge vrouwen die vragen hebben over hun loopbaan.

‘Bedankt voor de uitnodiging, Annette, leuk om mezelf nog iets meer te kunnen voorstellen!’

Geschreven door Annette Onrust op 23.11.2020, oprichter RoundTable 4 Topvrouwen. Wil je geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van de bijeenkomsten en programma’s van dit netwerk, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.