Jacobine Geel

 

 

 

 

 

 

Jacobine Geel, voorzitter van het College voor de Rechten van de Mens. Foto Arenda Oomen

Een kleine steekproef onder 40 vrouwelijke bestuursleden laat zien dat ruim 80 procent in haar professionele omgeving te maken heeft (gehad) met problematiek rond psychisch welbevinden.

Belangrijk om hier eens bij stil te staan en dat doen we bij de volgende bijeenkomst op 12 april 2022 met het thema ‘Mens en Maatschappij’.

Topvrouw uit ons netwerk, Dienke Hedemann, nodigt de topvrouwen uit bij GGZ Centraal in de prachtige kapel op het terrein van Zon & Schild in Amersfoort.
Je bent uitgenodigd voor een wandeling onder deskundige begeleiding door de historie, het heden en de toekomst van het terrein Zon & Schild. Het park is 90 jaar geleden geopend door koningin Emma en momenteel zijn er plannen om het terrein verder te ontwikkelen.

Dienke Hedemann zal haar visie geven op leiderschapsvraagstukken die er spelen.
Daarna gaan we over dit thema in gesprek met gastspreker Jacobine Geel, zij is vanaf 1 september 2021 voorzitter College van de Rechten van de Mens, ervaren toezichthouder en presentator van het tv-programma Jacobine op 2 (KRO-NCRV).

Deze bijeenkomst is voor leden en hun introducées.

Wil je op de hoogte blijven en ben je op zoek naar inspiratie, schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.