Bijeenkomst VU Waardevol BesturenWe kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst op de VU, 16 december 2022, over Waarde(n)vol Besturen, die we afsloten met een kerstborrel en voor wie wilde met een kerstetentje.

We waren uitgenodigd in het 3D gebouw dat staat voor Diversiteit, Debat en Dialoog. Een uitstekende plek om met zo een diverse groep aan topvrouwen de dialoog aan te gaan over waardevol besturen en de waarden die wij in het netwerk met elkaar delen.

De bijeenkomst begon met een mooie oprechte inleiding van Mirjam van Praag, die ons inspireerde om het gesprek met elkaar aan te gaan. Renée-Andrée Koornstra en Rolien Walinga, namen ons mee in het model Art of Engagement dat door de VU ontwikkeld is.

Voldoende inspiratie om mee te nemen naar je eigen rol als bestuurder, als ook om de Arts of Engagement van ons eigen netwerk verder uit te werken.

Deze bijeenkomst is een aftrap naar meerdere bijeenkomsten over Waardevol Besturen.

Zoek je inspiratie en vind je het leuk om ons netwerk te volgen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief inschrijven Nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.