panel discussie bij Innovation Quarter over Bridging the GAPGeen mooier thema dan dit jaar te beginnen met Bridging the GAP waarin we de brug gaan slaan tussen generaties, publieke en private sector en vrouwelijke leiders in masculiene werelden.

Maandag 6 februari 2023 waren we uitgenodigd door Lies van Kralingen bij Innovation Quarter met de leden van ons netwerk en de deelnemers van het Mentor4Talent programma.

We zijn enorm verheugd met drie vrouwelijke leiders in het panel die alle drie op een heel andere manier hun leiderschap laten zien in een masculiene wereld. Pauline Bieringa die haar sporen heeft verdiend in de financiële wereld en nu als directeur van Triodosbank Nederland o.a. sociale inclusie wil bevorderen. Marie-Louise Bots die momenteel een Board positie heeft in Turn Biotechnologies, een spin-off van Stanford Universiteit, in een zeer innovatieve wereld. Charlotte Melkert, oprichter van Equalture, een Rotterdamse startup die recruitmentsoftware levert met als missie ‘bias’ uit te roeien tijdens het sollicitatieproces.
Het panel werd geleid door Annet Veenstra, een scherpe en frisse interviewer die lastige vragen niet schuwt!

Mooi om inzichten te horen van de talentvolle dames die meededen met het Mentor4Talent programma. Wil je lezen over de mentoring journey van Dorien Staal en haar mentee Cindy Schaafstra, klik dan hier. Wil je op de hoogte blijven van ons netwerk en op zoek naar inspiratie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.