Topvrouw bijeenkomst
Deze foto is van vorig jaar… Virtueel hebben we nu al zeker zo veel aanmeldingen, topsprekers in het programma over een onderwerp dat nu urgent is en ons allemaal raakt en we zullen zeker zo veel interactie hebben. Op 3 november 2020 hebben we de afsluitende bijeenkomst van ons 10-jarig jubileumjaar over Leiderschap in tijden van de coronacrisis. Wat zo mooi is aan dit programma: we delen niet alleen baanbrekend onderzoek, het wordt een co-creatie van topvrouwen, toptalenten vanuit heel verschillende organisaties en achtergronden. De vrouwelijke leiders van nu en van de toekomstige generatie.

Het programma is op 3 november van 15:45 tot 18:00 uur voor leden en hun introducées en alle deelnemers die afgelopen jaren meegedaan hebben aan het Mentor4Talent programma, RoundTable 4 Toptalent en/of Advancing Women in Leadership, zijn van harte welkom.

Wil je op de hoogte blijven van de bijeenkomsten en geïnspireerd worden en blijven over vrouwelijke leiders en dit netwerk, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.