Comite van AanbevelingVerzamel mensen om je heen die je kunnen inspireren. Als er iets is wat ik over mijzelf heb geleerd tijdens het uitbreken van de corona crisis, is dat ik mijn energie en inspiratie haal uit contact met anderen. Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Met het uitzetten van de koers van de RoundTable 4 Topvrouwen heb ik als voorzitter afgelopen jaren kunnen bouwen op deze fantastische zeer ervaren bestuursleden/commissarissen:

Thessa Menssen, Britt van den Berg, Lidewij de Haas, Marie-Louise Bots. Zij vormen het Comité van Aanbeveling. De goede vragen die ze stellen houden mij scherp, we zetten elkaar aan tot nadenken en ja, ik bruis van energie na een ontmoeting met hen. Concreet hebben we weer een scherpe koers voor 2020-2021 vastgesteld, we hebben heel veel ideeën besproken en we zijn al stappen aan het zetten voor de uitvoering. Je kunt een mix van online/offline, grote en kleine bijeenkomsten, tijdsafhankelijk en meer tijdonafhankelijke bijeenkomsten verwachten. Dank je wel Thessa Menssen, Britt van den Berg, Lidewij de Haas, Marie-Louise Bots!

Wil je op de hoogte blijven van alle bijeenkomsten en zoek je verdere inspiratie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief