Irène Verkuylen doet mee als mentor in het Mentor4Talent programma omdat ze haar kennis en ervaring, zowel professioneel als persoonlijk, in wil zetten om jonge talenten te helpen zich verder te ontwikkelen. ’Ik zie hoe waardevol het kan zijn voor mensen in een organisatie die op een redelijke solopositie zitten om een extern klankbord te hebben, waarmee zij voor zichzelf meer helderheid kunnen creëren in hun positie, handelingsalternatieven en wensen. En niet onbelangrijk: hoe leuk en inspirerend ikzelf het vond om met mijn mentee dingen te delen!’

Irène heeft ruim 38 jaar in de overheids/zorgsector gewerkt als adviseur en bestuurssecretaris sinds kort zelfstandig professional op het gebied van strategieontwikkeling, governance, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. ‘Ik heb o.a. kunnen helpen in het nemen van leiderschap en het delegeren en loslaten. Ik herken de rollen waar mijn mentee in zat en dus ik kon me makkelijk verplaatsen in haar positie en vanuit mijn ervaringen helderheid scheppen in rollen en meedenken over opties om te acteren’.

Heb je interesse of wil je meer weten, kijk dan op www.mentor4talent.com en vraag informatie aan over dit programma dat in mei 2020 voor de negende keer van start gaat.