Wie weet tegenwoordig niet dat er in Leiden hard gewerkt wordt aan de productie van het nieuwe covid vaccin waar we reikhalzend naar uitkijken? Andere medicijnen werden daar al geproduceerd op basis van biotechnologie, maar dit moest in zeer korte tijd goed opgezet worden. Als director Strategie & Business Excellence zit topvrouw Manuella Wilts in het leadership team van de organisatie die de mooie taak heeft om een bijdrage te leveren aan het keren van de pandemie.

Binnenkort start ze in een nieuwe globale strategie en project rol in het wereldwijde productie netwerk van Johnson & Johnson en ze is één van onze nieuwe leden van de RoundTable 4 Topvrouwen.

Een lange internationale carrière in supply chain, wel altijd vanuit Nederland, zorgt er voor dat ze Nederland toch minder goed kent en nu vindt ze het belangrijk om, ondanks haar nieuwe globale rol, ook hier haar netwerk op te bouwen. Dat is de reden dat ze recent lid is geworden van ons netwerk.

‘Ik zoek meer basis in Nederland en wil hier graag mijn netwerk opbouwen met andere topvrouwen’.

Ze gaat ook graag als mentor meedoen aan het Mentor4Talent programma. ‘Ik vind het heel leuk om jonge vrouwen te begeleiden en geef daar graag mijn bijdrage aan. Dat doe ik intern en het lijkt mij ook heel interessant om dat met een externe mentee te doen’. Johnson & Johnson is een grote organisatie en onderwerpen als leadership development, diversity, equity & inclusion bespreek ik graag met de andere topvrouwen: hoe we van elkaar kunnen leren en hoe we deze onderwerpen verder kunnen brengen in onze eigen organisaties.

Manuella, we gaan hier gráág over met jou in gesprek tijdens één van onze bijeenkomsten.

Geschreven op 16 maart 2021 door Annette Onrust, oprichter RoundTable 4 Topvrouwen en executive coach. Als je interesse hebt in ons netwerk en graag op de hoogte wilt blijven schrijf je in voor de nieuwsbrief  en je kunt ons volgen ons op LinkedIn voor verdere inspiratie.