Be kind and clear, innoveer je suf en heel veel energie!

RoundTable 4 Topvrouwen

Topprioriteiten CEO’s en engagement van medewerkers

Dit zijn nog maar een paar van de opbrengsten van de bijeenkomst van gisteren (3 november 2020). Wat geweldig om ons 10-jarig jubileumjaar af te sluiten en onder begeleiding van Annette Onrust de dialoog aan te gaan met zo veel topvrouwen over leiderschap in tijden van de coronacrisis, topprioriteiten van CEO’s en cijfers, inzichten en tips rondom engagement van medewerkers.

Esther van Zeggeren, director Brand Reputation and Marketing Management KPMG deelde belangrijke conclusies uit het wereldwijde onderzoek dat KPMG heeft uitgevoerd onder CEO’s. Als belangrijkste bedreiging van de groei wordt talentrisico gezien.  Andere belangrijke uitkomsten zijn de nieuwe werkrealiteit, verandering in recruitment strategieën, verbondenheid van medewerkers en gebruik van digitale hulpmiddelen.

Hanne Kuijstermans en Barbara Dijkstra, beide consultant bij Effectory, deelden inzichten, tips en tricks over hoe je sneller en sterker uit de crisis navigeert en bevlogenheid van medewerkers vasthoudt. Juist nu de tweede golf van de coronacrisis over ons heen komt, is dit voor ons allemaal een hele uitdaging. Belangrijke tip: Be kind and clear en bied lange termijn perspectief.

‘Hoe je nu handelt bepaald hoe je in de toekomst wordt beschouwd door je medewerkers’.

Wil je op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van de RoundTable 4 Topvrouwen en inzichten en inspiratie delen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. en volg ons op LinkedIn.