Ghislaine Aarts

Het Mentor4Talent programma gaat in mei 2021 voor de tiende keer starten!

De mentoren en talenten die dit jaar meedoen (2020-2021) waren uitgenodigd bij de bijeenkomst van de RoundTable 4 Topvrouwen over de ‘Stad en Mobiliteit van de Toekomst’. Het is leerzaam en inspirerend om in gesprek te gaan met de talenten van het Mentor4Talent programma, zij zijn immers de nieuwe generatie topvrouwen!

Bij het Mentor4Talent programma wordt een topvrouw een jaar lang mentor van een talent uit een andere organisatie.

Ghislaine Aarts is één van de mentoren die meedoet als mentor aan het Mentor4Talent. Ze doet mee omdat ze het belangrijk vindt om vrouwelijke talenten verder te helpen en een duwtje te kunnen geven waar nodig. Ghislaine is Directeur HRM bij Arriva.  “Ik vond het heel leuk om te merken dat ik er zelf ook zo veel aan heb gehad en ik kan het iedereen aanraden. Het zonder waarde-oordeel scherpe vragen stellen. Het is niet goed, het is niet fout, het is alleen maar anders. Door dit te koppelen aan je eigen ervaring, kan je je mentee weer een stukje op weg helpen. Daarnaast is het interessant om te zien hoe het gaat in een andere organisatie, wat mijzelf ook wel weer aan het denken zet.”

Heb je interesse? Kijk op www.mentor4talent.com voor meer informatie. Je kunt je tot 15 april aanmelden voor de tiende editie!