Ingrid Thijssen

De allereerste live bijeenkomst van ons netwerk sinds alle covid maatregelen en beperkingen van de afgelopen periode vindt plaats op dinsdag 24 augustus 2021 met het thema ‘Het perspectief na de coronacrisis’. We zijn welkom in de Grote Balzaal van Paleis Noordeinde, écht een unieke omgeving.

Onze gastspreker deze dag is Ingrid Thijssen, voorzitter vereniging VNO-NCW. Zij zal een inleiding verzorgen en haar visie geven over het perspectief na de coronacrisis en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Ingrid Thijssen is vanaf 15 september 2020 voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Thijssen (1968) was hiervoor voorzitter van de Raad van Bestuur van Alliander en in die hoedanigheid lid van het Dagelijks Bestuur van VNO-NCW. Daarvoor is zij directievoorzitter van NS Reizigers geweest.

‘Nederland moet een maatje groter denken’, aldus werkgeversvoorzitter VNONCW Ingrid Thijssen in het Parool van februari dit jaar. Begin dit jaar kwam ze met een koerswijziging waarin een klimaat neutrale, circulaire samenleving en gelijke kansen voor iedereen de hoogste prioriteit krijgt. Juist omdat ze het belangrijk vindt om verder dan de coronacrisis te kijken naar de toekomst. Ze wil een stap verder. Niet alleen kijken naar de belangen van werknemers, leveranciers en klanten, maar ook verantwoordelijkheid nemen voor bredere maatschappelijke problemen.
Wij gaan hier graag over in gesprek met Ingrid, want ook voor ons netwerk heeft dit thema prioriteit.

Het liep storm met de aanmeldingen en bij het inplannen moeten we helaas nog steeds rekening houden met de 1,5 meter regel. Ook voor het najaar zijn we bezig met het inplannen van mooie en interessante bijeenkomsten, dus….wordt vervolgd!

Wij kijken er naar uit om alle leden nu of later in het najaar weer te ontmoeten!

Door: Annette Onrust, oprichter en voorzitter RoundTable 4 Topvrouwen en executive coach. Als je op zoek bent naar inspiratie en graag op de hoogte wilt blijven van ons netwerk schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.