Thessa Menssen topvrouw

14 december 2020

Terwijl de berichten van een nieuwe lockdown binnenkwamen hadden wij een digitale lunchsessie met Thessa Menssen onder begeleiding van Annette Onrust.

Thessa reflecteerde met de topvrouwen over haar rol als bestuurder tijdens de coronapandemie afgelopen jaar en ze keek uit naar de ontwikkelingen die zij ziet voor 2021. Daarna gingen we met elkaar in gesprek over verschillende vraagstellingen.

Thessa is ervaren bestuurder; commissaris bij diverse organisaties zoals PostNL, Alliander en Ordina en ook bij culturele instellingen; ze bekleedt diverse toezichthoudende functies en ze is lid van het Comité van Aanbeveling van de RoundTable 4 Topvrouwen.

Blijf je eigen inspiratie en vertrouwen organiseren in 2021. Dat is zeker belangrijk, ook gezien de nieuwe regels die er aan staan te komen. Zoek de verbinding op tussen de verschillende lagen in de organisatie, ook als dat niet altijd leuk gevonden wordt. #ignore. Gewoon doen. Dank je wel Thessa, wij gaan er voor in het nieuwe jaar!

Voor inspiratie en informatie over de bijeenkomsten en programma’s, schrijf je in voor de nieuwsbrief van de RoundTable 4 Topvrouwen en volg ons op LinkedIn.