Ik ben Marieke Fieten en ben Regiodirecteur bij de Rabobank. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de integrale performance van 12 lokale Rabobanken binnen de regio Limburg en Gelderland-Zuid.

Ik doe als mentor mee aan het Mentor 4 Talent programma omdat ik het belangrijk vind om mensen verder te laten groeien. Ik merk dat te veel leidinggevenden niet voldoende de tijd maken om hun eigen mensen te ontwikkelen en daarmee niet de potentie die er in zit er uithaalt. Voor mij is het waardevol om daar wat in te betekenen voor jonge vrouwen en interessant dat het buiten de eigen organisatie is. Dat doe ik door veel vragen te stellen om daarmee de verdieping op te zoeken. Ook geef ik opdrachten mee om te experimenteren met vraagstukken.

Het beste inzicht voor mijzelf is dat alle vragen universeel zijn ongeacht waar je zit, we maken dezelfde reis. Echt heel leuk om onderdeel te zijn van die reis en we maken onze reis parallel. De waarde zit er in om met elkaar ontdekken waar bij jezelf maar ook je stakeholders ieders kracht zit en dat is niet altijd gekoppeld is aan functies. En het is ook fijn dat het wederkerig is. Een kadootje om zo ook bij mijzelf de reflectie te zoeken.

Wil jij je steentje bijdragen als mentor en gun jij een vrouwelijk talent ook een rolmodel als mentor kijk dan op www.mentor4talent.com voor meer informatie.