Comité van AanbevelingWist je dat we dit najaar de opmars maken naar ons vijftienjarig jubileum in 2024?

Al sinds 2009 zijn we hét professionele netwerk voor vrouwelijke bestuursleden uit diverse organisaties en met diverse achtergronden die verbinding en inspiratie zoeken met als missie meer vrouwen in de top van organisaties door kansen te creëren voor vrouwelijk talent.

We zijn een groeiend netwerk en daar zijn we niet alleen heel trots op, het verrijkt de gesprekken die we voeren en brengt nieuwe perspectieven met zich mee.

Deze zomer zat ik met het Comité van Aanbeveling bijeen en hebben we gekeken naar de koers van ons netwerk en wat belangrijk is voor onze leden en het programma voor het najaar.

We maken ons op voor een najaar met TOP bijeenkomsten en TOP sprekers!
->Woensdag 6 september bij de NS met het thema ‘Communicatie bij polarisatie’
->Donderdag 30 november bij KPMG met het thema ‘Inclusiviteit in sport’.

Met sprekers die ons kunnen inspireren het gesprek met elkaar aan te gaan over die thema’s die relevant zijn in de bestuurskamers.
Daarnaast hebben we nu ook een online community opgezet voor onze leden om de netwerkmogelijkheden onderling te versterken. Op naar een mooi najaar en naar ons 15-jarig jubileum in 2024!

(Geschreven door Annette Onrust, oprichter van de RoundTable 4 Topvrouwen en eigenaar AMDK Training & Coaching)

Zoek je inspiratie en wil je op de hoogte blijven van ons netwerk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief