Martine van Velpen - RvC Citymarketing Tilburg18.09.2023

Wij feliciteren Martine van der Velpen met haar aanstelling als trainee bij de Raad van Toezicht van de Stichting Marketing Tilburg. Martine is partner en eigenaar van K+V Werving & Selectie en Interim Management. Zij volgde sinds november 2022 de Masterclass De Vrouwelijke Commissaris, een initiatief vanuit dit netwerk RoundTable 4 Topvrouwen, dat zich sterk maakt voor meer diversiteit aan de top van organisaties.

Als trainee bij Citymarketing Tilburg gaat Martine tot eind 2023 in de praktijk ervaren hoe het is om toezichthouder te zijn van een jonge organisatie. Stichting Marketing Tilburg zorgt sinds 2015 voor de uitvoering van het gemeentelijk citymarketingbeleid en wil – met een kleine organisatie – een blijvende positieve bijdrage leveren aan de (economische) groei van Tilburg, zowel nationaal als internationaal.

Martine: “Leuk om nu eens aan de andere kant van de tafel te zitten. En spannend in de rol van trainee, welke ik niet gewend ben. Ik wil leren door te observeren, vragen te stellen en te participeren. Vanuit nieuwsgierigheid. Door expertise te halen en af en toe ook te brengen. Dank dat City Marketing Tilburg hiervoor open staat, deze kans biedt en mij een welkom gevoel geeft.”

Citymarketing Tilburg en de Raad van Toezicht: “Mooi dat we Martine de kans kunnen geven om als trainee kennis te maken met een toezichthoudende rol. Met als extra voordeel dat we een “frisse” blik krijgen op de onderwerpen die besproken worden in de RvT. Dat maakt haar meer dan welkom”

Martine en Citymarketing Tilburg, veel plezier en succes gewenst!

Heb je interesse in deze Masterclass kijk dan op Masterclass De Vrouwelijke Commissaris en meld je alvast aan zodat je als eerste informatie ontvangt zodra we een nieuwe datum hebben. De Masterclass die 27 september 2023 start is al vol.

Op zoek naar inspiratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn