Marjan van Loon

De bijeenkomst van de RoundTable 4 Topvrouwen gaat 16 april 2020 virtueel!

Juist nu in deze tijd van crisis willen we met elkaar in verbinding zijn en is een sterk netwerk heel belangrijk om elkaar te blijven inspireren op het gebied van leiderschap. Marja Zonnevylle, Marijne van Lenningh en Annette Onrust werken aan een interactief programma over uitdagingen en leiderschap in crisistijd en wat dat betekent voor de energietransitie.

We zijn 16 april te gast in de virtuele wereld van Shell en gaan in gesprek met Marjan van Loon, president directeur van Shell Nederland, over de uitdagingen en leiderschap in deze crisistijd en de parallellen die er zijn met de uitdagingen in de energietransitie. Hoe gaan we verder met de energietransitie als de coronacrisis eindigt?

Marja Zonnevylle, is momenteel verantwoordelijk voor een team met 15+ nationaliteiten die over de hele wereld werken. Zij gaat het hebben over het werken met teams in een virtuele wereld, waar zij 20 jaar ervaring mee heeft.

Dit is een bijeenkomst voor leden en hun introducées van de RoundTable 4 Topvrouwen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je meer wilt lezen over vrouwelijk leiderschap en als je op de hoogte wilt blijven van bijeenkomsten.