Waterschap Rijn en IJssel

Wat een hartelijk welkom kregen we met ons netwerk bij Waterschap Rijn en IJssel!

De topvrouwen van het Waterschap spraken vol passie over het thema water. Tijdens de rondleiding bij de afvalwaterzuivering kregen we te zien en te horen hoe water in verbinding staat met grote maatschappelijke thema’s. En ook hoe werken aan water een bijdrage kan leveren aan het oplossen van deze maatschappelijke opgaven waar we met ons allen voor staan zoals: duurzaamheid, circulariteit, energietransitie.

De uitnodiging van directeur Rosemarie Ampting was een mooie gelegenheid om met onze voeten in de klei te zien en beleven waar het Waterschap voor staat.

Waterschap Rijn en IJssel zorgt voor het water in Oost-Gelderland, het zuiden van Overijssel en het zuidoosten van de Veluwe zodat mensen daar veilig kunnen ondernemen, wonen en recreëren. Veilig, schoon, niet te droog en niet te nat. Dit doet Waterschap Rijn en IJssel door het (grond)waterpeil te beheren, rioolwater te zuiveren en te zorgen voor schoon water in beken, sloten en rivieren.

Zoek je inspiratie en vind je het leuk om ons netwerk te volgen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief inschrijven Nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.