Jaaroverzicht2021 was een heel bijzonder jaar!

Ondanks alles kunnen we terugkijken op een prachtig jaar met de RoundTable 4 Topvrouwen en alle programma’s die onze missie ondersteunen: meer vrouwen in de top van organisaties door kansen te creëren voor vrouwelijk talent in organisaties.
We hebben veel mooie bijeenkomsten gehad waarbij we inhoudelijke thema’s bespreken die urgent zijn in de bestuurskamer.

De bijeenkomsten en sprekers hebben laten zien hoe belangrijk het is dat we topvrouwen hebben op deze posities waarin je invloed hebt, waarin je écht een verschil kunt maken op die thema’s die cruciaal zijn voor de toekomst.

We zijn heel blij dat we dit jaar veel nieuwe leden mochten verwelkomen; het Mentor4Talent programma is in het voorjaar voor het tiende jaar van start gegaan met veel mooie matches; Advancing Women in Leadership heeft voor de derde keer plaatsgevonden; we hebben sinds dit jaar een community voor alumni van onze programma’s en female leaders die elkaar inspireren in RoundTable Women; Er zijn verschillende Executive Tables gestart waarbij commissarissen en/of bestuurders reflecteren en elkaar versterken. Tenslotte is vanuit ons netwerk het initiatief ontstaan voor meer vrouwen in de techniek ‘WomeninTech’, een samenwerking van topvrouwen uit ons netwerk. Daar gaan we allemaal meer over horen in het nieuwe jaar.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inbreng van alle leden en sprekers. We willen alle leden dan ook heel erg bedanken dat we er met elkaar zo een geslaagd en inspirerend jaar van hebben gemaakt.

Nog even de bijeenkomsten van 2021 op een rijtje:

Bijeenkomsten topvrouwen:
• De Stad en Mobilteit van de Toekomst
• Groei tijdens crisis
• Van startup naar scale-up…een achtbaan verhaal
• Bestuurder op het snijvlak van Maatschappij en Technologie
Het perspectief na de coronacrisis
• Leiderschapsvraagstukken in de zorg
• Duurzaam leiderschap, van intentie naar actie

Bijeenkomsten female leaders:
• Leiderschap met LEF
• Van startup naar scale-up…een achtbaan verhaal
• Anderen in hun kracht zetten
• Iedereen Aandeelhouder

We kijken uit naar heel veel mooie ontmoetingen in 2022 en we wensen iedereen veel inspiratie voor het nieuwe jaar. De eerste gemeenschappelijke bijeenkomst met alle leden en talenten staat gepland op 16 februari. Meer data en verdere informatie volgt in de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het netwerk en zoek je inspiratie, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

Wij zien je graag in 2022!